Shrnutí novinek kolem JD vs. AH.

Ahoj všichni. V poslední době jsem se trochu odmlčela, co se týče té aféry a soudních tahanic kolem Johnnyho Deppa a Amber Heard. Měla jsem v plánu nějaké konkrétní články, které stále visí v rozepsaných, ale v momentě, kdy už jsem nemusela dělat jiné věci, tudíž jsem neměla potřebu prokrastinovat tolik, jsem se trochu odmlčela. Ne, že bych to nesledovala vůbec, ale už toho na mě popravdě bylo trochu moc a upřímně? Je to celkem psychicky náročné se v tom neustále šťourat. Založila jsem si teď nový twitter, na kterém právě sleduji jen stránky o KStew a právě lidi, kteří se orientují v té kauze Johnny vs. AH... a musím říct, že člověk tam narazí fakt na dost extrémní věci sem tam. Každopádně jsem si říkala, že bych mohla napsat alespoň malé shrnutí a nějaké novinky ohledně této kauzy. Nejen tedy ohledně soudního řízení proti The Sun, ale i nějaké maličkosti ohledně toho soudu, který je čeká v příštím roce ve státě Virginia v USA. 

První věc, kterou bych chtěla zmínit, je to, že bychom se měli dočkat výsledku soudu proti The Sun už velmi brzy, pravděpodobně už v horizontu příštích 2 týdnů. Soudce Justice Nicole (ano, jmenuje se Justice), má tedy až do konce září dovolenou. Jak někdo na twitteru prohlásil, zřejmě potřeboval volno poté, co si znovu prošel Ambřinu výpověď, v níž byla tak inkonzistentní, že i dítě by pochopilo, že co plácá, jsou jen pohádky. Takže Depphead komunita očekává rozsudek někdy na začátku října, tak snad. Další věc, co se teď hodně řešila, bylo opět šíření dezinformací ze strany médií, kdy začali psát o tom americkém soudu jako o něčem novém, přestože tu žalobu podal už tuším v roce 2018 a opět stála některá média na straně Amber Heard, protože je žena. Jedna reportérka, řekněme si její jméno nahlas - Katie Hind, dokonce napsala naprosto lživý článek, v němž se dopustila i základních chyb, jako například, že aktuální přítelkyní Amber není Tasha van Ree (což je Ambřina ex), ale Bianca Butti, ale samozřejmě neopomněla nakydat hnůj na Johnnyho a také na jeho fanoušky. Není to poprvé, co napsala lživý článek ohledně této kauzy... a vůbec to není poprvé, co napsala lživý článek obecně. Teď zrovna nedávno se ozývala Alesha Dixon, že co napsala o ní není vůbec pravda... atd. (kuk here) Vlastně nevím, jestli bych jí vůbec měla nazývat novinářkou. Ale napadala samozřejmě i zastánce Johnnyho Deppa, kteří se ozvali.

Co se fanoušků Johnnyho týče, to je taky další velké téma. Zaprvé, je kec, že se Johnnyho zastávají pouze jeho fanoušci. Naopak, znám z twitteru poměrně dost lidí, kteří podporují Johnnyho proto, že jsou sami oběťmi domácího násilí a ne proto, že ho mají rádi jako herce... přestože samozřejmě ti nejhlasitější bývají fanoušci. Vtipné ale je, že třeba Amber a její PR team nazývá aktivisty v Johnnyho prospěch na twitteru zaplacenými ruskými boty... Bot je výraz pro falešný účet, který spamuje různé naprogramované věci. Dokonce si i Ambeřini fanoušci dovolují tvrdit, že lidé před soudem podporující Johnnyho byli zaplacení. No a v jednu chvíli se strhl takový trend, že lidé na Twitteru tweetovali, aby dokázali, že nejsou žádní boti, včetně mě teda. Anyway. Hodně vtipná aférka. 

Co určitě chci zmínit je ten americký soud, který se bohužel (nebo bohudík?) posunul z ledna až na květen 2021. Johnny požádal o odložení soudního řízení kvůli natáčení Fantastických zvířat 3... a Amber se samozřejmě snažila útočit na Johnnyho, že je to pohrdání soudem, že by mu to nemělo být dovoleno, že jednou je datum určené, tak by z toho neměl vycouvávat atd. Ten stejný člověk, který se nejméně 4x snažil o to, aby byla žaloba smetena ze stolu. Poté, co to tedy definitivně zamítli a rozhodli, že soud bude, Amber a její tým začali předvolávat z nějakého důvodu úplně každého, včetně twitter, a popravdě myslím, že jí úplně hráblo. Každopádně prostě hrozné haló o tom, že to chce Depp posunout, protože si Warner Bros. žádá jeho přítomnost na natáčení, jež má skončit až v únoru 2021 a soud měl být v lednu. Ten stejný Warner Bros produkující Aquamana 2... hm..... žádný požadavek na Amber? Náhoda? Nemyslím si. Každopádně soud Johnnymu vyhověl!!! (Což je win win pro naší stranu barikády) A soud je tedy posunut a má začít 17. května 2021. Do té doby mě tedy asi trefí, ale zase to znamená, že se JD nebude muset rozhodovat mezi prací a tím soudem a že nebude mít problémy při natáčení Fantastických zvířat. Já osobně jsem byla zděšená z představy, že by ho jako Grindelwalda přeobsadili, protože to už by to mohli rovnou zavřít. 

Poslední věc je jen takový malý bonus, který poměrně jasně naznačuje stanovisko ohledně toho, jak se studio staví k Amber. Tady je srovnání obalu DVD, jak vypadal obal Aquamana 1 dřív, a jak vypadá dnes.



Komentáře

Oblíbené příspěvky